Форум и дискусии във Форумното пространство

Всеки потребител, който публикува мнения във Форума се съгласява с правилата за ползване на дискусиите на БорсаТранс. БорсаТранс не носи отговорност за достоверността, точността и полезността на потребителските мнения и изявленията на потребителите.

I. Публикуване на теми и изразяване на мнение

За публикуване на мнения (коментари) във Форума на БорсаТранс се изисква потребителят да е редовно регистриран потребител на БорсаТранс.

С участието си в Форума се счита, че потребителят е упълномощен да изрази позицията на фирмата, от която се представя и носи солидарна отговорност, ако изразеното мнение представлява клевета или разпространяване на невярна информация.

Забранява се пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност.

Мнения, които съдържат рекламен или пропаганден материал, също така ако съдържанието цели да подрони авторитета на БорсаТранс ще бъдат изтривани или блокирани.

Абонатите и потребителите на портала са отговорни за всички и всякакви материали предоставени от тях, като данни, информация, мнения и др. С предоставянето им се счита, че притежават и/или имат предоставени права за публикуване, позоваване, разпространение на тези материали и мнения включително, но не само, както и на всяка друга информация предоставена от тях на портала. В случаите, в които абонатите и потребителите публикуват или предоставят информация свързана с лични данни се счита, че са получили необходимите съгласия за това според актуалното българско или европейско законодателство.

II. Основни правила

Желателно е писането на кирилица / български език. Използването само на главни букви не е допустимо. (Отнася за Българоезична версия)

III. Изтриване на тема

Теми могат да бъдат изтривани само по усмотрение на администрацията и/или по желание на автора, ако няма други изказани мнения освен това на автора. Ако темата засяга авторитета на трета страна, то тя може да бъде само блокирана, за да може третата страна да се ползва от правото си на защита.

IV. Блокиране на достъпа на потребителя до форума

На потребители, чиито теми са изтривани многократно от администрацията поради нарушаване на реда или правилата за писане във Форума, може да им бъде отнето правото да пишат във Форумното пространство.

V. Преместване на тема

В случай, че дадена тема или мнение не са публикувани в правилната рубрика, по усмотрение на екипа на Борсатранс темите ще бъдат премествани.

VI. Промяна на правилата за ползване на форума

БорсаТранс си запазва правото да допълва и променя настоящите правила по всяко време когато прецени, че това е необходимо и когато е в интерс на потребителите на сайта.