За пълна функционалност е необходимо да влезете с акаунта си или да се регистрирате!
РегистриранеВход
Актуална новина
Към новини
КОРОНАВИРУС COVID - 19
ИТАЛИЯ - Зелен сертификат
Държави:Италия
21.10.2021 22:07
След многобройни интервенции на всички нива от здравни власти, префектури, чрез заинтересовани страни в различните асоциации до посланика на Австрия в отговорното министерство, AWC Milan може да обяви следното за новия регламент Green Pass във връзка с транспорта на стоки:

От 15 октомври всички служители в публичния и частния сектор, както и всички други лица, които работят въз основа на външни договори на място на работа в публичния/частния сектор в Италия, трябва да представят „Зелен паспорт“ в ред за достъп до работното място. Това важи и за чуждестранни работници, за достъп до помещенията на компанията и за служители на неиталиански компании, които работят в Италия (напр. Трансгранични услуги / командироване).

Валидността на „Зеления пропуск“ (дори ако е издаден в чужбина - приема се австрийско 3G доказателство с QR код) се проверява с помощта на приложения.

За чуждестранните транспортни компании т. нар. контролно-пропускателни пунктове „Зелена лента” ще продължат да съществуват по границите в съответствие с препоръките на Европейската комисия. За чуждестранни екипажи на товарни превози, които не могат да покажат „Зелен паспорт“ (или сертификати за ваксинации, признати от EMA или като еквивалентна призната ваксина според италианското министерство на здравеопазването), достъпът до помещенията на компанията е ограничен изключително до товаренето и място за разтоварване при Предпоставка товаро-разтоварните дейности да се извършват от други служители.

Информацията също се актуализира редовно и се публикува на уебсайта на AWC Milan .

Източник: Transport Italia
Към новини