За пълна функционалност е необходимо да влезете с акаунта си или да се регистрирате!
РегистриранеВход
Актуална новина
Към новини
Забрани за движение
Италия - Забрана за шофиране по магистрала Brenner от Sterzing до държавната граница Brenner на 26 октомври 2021 г.
Държави:Австрия, Италия
21.10.2021 22:04
На 26 октомври 2021 г. от 00:00 ч. до 22:00 ч. в участъка от Щерцинг до държавната граница Бренер на италианската магистрала А22 Бренер има забрана за движение на превозни средства с над 7,5 t GVW за пътувания на север.


С постановление на правителствения комисар на провинция Болцано от 11 октомври 2021 г. на октомври 2021 г. беше издадена следната забрана за шофиране по италианската магистрала A22 Brenner за превозни средства с обща маса над 7,5 t от 00:00 ч. до 22:00 ч. 26, 2021. На този ден в Австрия има официална забрана за шофиране (26 октомври 2021 г.).

От забраната за шофиране са изключени:

Превозни средства, които се използват за следните цели: изключителен транспорт на едър рогат добитък или едър рогат добитък, нетрайни храни, доставка на напитки в екскурзионни зони, ремонти на хладилни системи, които не могат да бъдат отложени, услуги за теглене, помощ при повреда, превозни средства и влакове на превозни средства, използвани от почистващите улици за използване при извънредни ситуации за поддържане на пътния трафик; Превозни средства на организациите за синя светлина, сметосъбиране, превоз на пътници в редовен линейно движение, както и за незабавени пътувания на въоръжените сили и селскостопански машини;
Пътувания в комбинирания автомобилно -железопътен товарен транспорт, за който трябва да се представи резервация, която съдържа информация за регистрационния номер на превозното средство или датата и часа на пътуване на резервирания влак.
Допълнителна информация можете да намерите в приложеното постановление.

DIVIETO_CIRCOLAZIONE_MEZZI_PESANTI_A_22 (PDF)
Circolare кръгова забрана за шофиране A22 - Divieto di circolazione A22 (PDF)

Източник: Transport Italia
Към новини